0208 7404 089

 00447859421981

United Kingdom   10 Clifton Avenue PE3 6AY Peterborough United Kingdom

 

Navigon 40 Premium Repair, Repairs for Navigon 40 Premium, Navigon repairs



Navigon 40 Premium repairs
Is your Navigon 40 Premium broken?
Navigon 40 Premium satnav can be repaired at low costs.
How much would it cost you? Click on the button below.




No parts for sale!

About Navigon 40 Premium :


Prin tehnologia High End vei fi foarte incantat: Bluetooth-ul Kit 2.0 va permite sa aveti doua telefoane mobile conectate in acelasi timp.
Si datorita functionalitatii OneClick Menu – exclusiv la Navigon – puteti utiliza Navigon MyBest POI cu un singur click pe display-ul de 4,3”. Acum este chiar mai usor sa selctezi restaurantul preferat sau o anumita benzinarie. Displayul tau iti va arata doar informatiile importante care asigura astfel mai mult spatiu pentru harta. De asemenea, Active Lane Assistant iti arata cand si cum trebuie sa te incadrezi pentru a schimba banda de mers, printr-o aplicatie dinamica. Alte functionalitati, ca pachetul TMC, Reality View Pro si Navigon Sightseeing, iti pun la dispozitie o orientare optima ca tu sa te poti concentra la trafic.


Navigon Fresh – este programul prin care va puteti tine GPS-ul actualizat in permanenta. Prin acest program va puteti face back-up&restore, utiliza voucere, achizitiona noi servicii si harti, si update de soft. 


Latest Map Guarantee: Garantia ca produsul pe care il cumparati dispune de ultimele harti disponibile. In termen de 30 de zile de la prima folosire, utilizand Navigon Fresh, va puteti actualiza GPS-ul cu ultimele harti disponibile gratuit. Tot ce trebuie sa faceti, este sa inregistrati GPS-ul in Navigon Fresh.


Fresh Maps: Doi ani, veti avea acces trimestrial la actualizarea hartilor dumneavoastra prin Navigon Fresh. Pentru acest NAVIGON 40 Plus-Harta Europa 43 aveti Fresh Maps gratuit


Navigon My Routes: Puteti alege unul din 3 trasee calculate si afisate pe GPS, pentru fiecare dintre ele specificandu-se nr de km, si durata estimata a calatoriei.


Bluetooth hands-free kit 2.0


Exclusiv de la Navigon, puteti conecta doua telefoane in acelasi timp ( multipoint ), transformand sistemul de navigatie in CarKit.


Active lane assistant: Ofera o perspectiva clara asupra benzi pe care trebuie sa rulati intr-o afisare dinamica. Puteti vedea cand si in ce directie trebuie sa schimbe banda, iar datorita modalitatii de afisare se poate aprecia mai usor distanta reala pana la schimbarea benzii de deplasare.


NAVIGON MyBest POI: Punctele de interes sunt afisate direct pe harta.


One Click Menu: Cu aceasta functie, display-ul este dedicat vizualizarii hartii, panourile de control sunt afisate doar atunci cand display-ul este atins.


Reality View Pro: Lumea asa cum este.Aceasta functie ofera imagini realistice si detaliate ale  intersectiilor si ale iesirilor de pe autostrazi. Aceasta functie permite orientarea si ghidearea pana la destinatie intr-un mod cat mai placut.


Parcare inteligenta si Navigon Last Mile: Arata parcarea cea mai apropiata fata de punctul de sosire, iar printr-un singur click, aceasta poate deveni destinatia finala.


Alte functii: TMC Routing Info, Navigon SightSeeing, Navigon SightSeeing Tour.


Mentiuni:


-initial produsul poate avea preinstalate hartile Q3 2010, unde acoperirea pentru Romania nu este foarte buna. Pentru a descarca Q2 2011, instalati Navigon Fresh, inregistrati produsul. Aveti 30 de zile de la prima folosire pentru a updata hartile.


-fata de produsul standard, acest produs promotional contine Premium TMC, si FreshMaps ( 2 ani de zile actualizari gratuite de la prima utilizare). Premium TMC va ofera ultimele si cele mai precise informatii despre trafic. Puteti astfel evita blocajele de trafic cauzate de aglomeratie sau lucrari de intretinere


 Harta Europa 43 tari:
Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar,Greece, Hungary, Iceland, Italy, Ireland, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia (F.Y.R.O.M.), Moldova, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, UK, Ukraine, Vatican City.




We do not have any testimonial yet !

Opinions about Navigon 40 Premium :


No opinions yet! Be the first to post an opinion!

Did you use Navigon 40 Premium? Tell us your opinion!
Your name: *
E-mail: *
(Not displayed)
Your opinion: *
Antispam Security Code: *
Antispam Security Code

Other informations about Navigon 40 Premium:


We can fix the following problems:
Most common faults:


Other Navigon sat nav

Sat-Nav Repairs LTD support@satnavrepairservice.com

Sat-Nav Repairs LTD

10 Clifton Avenue / PE3 6AY, Peterborough, United Kingdom 02087404089